Verlang je ernaar om meer op jouw innerlijke kompas te lopen en beter te luisteren naar jouw eigen stem? Of wil je een nieuwe wending geven aan jouw loop-baan of leven?

Mogelijk herken je jezelf ook in één of meer van onderstaande omschrijvingen:

je vindt het lastig om bepaalde angsten los te laten

je zet jezelf regelmatig vast in eigen patronen en wilt dit graag doorbreken

je ervaart fysieke ongemakken, je voelt je uit balans of zit in een burn-out

je past je te vaak aan en zorgt minder goed voor jezelf

je blijft liever in jouw comfortzone en durft minder goed te experimenteren en te ontdekken

je kiest voor zekerheid boven vrijheid en avontuur

je verlangt naar meer eigen regie en minder afhankelijkheid

je voelt je nog niet stevig genoeg om daadwerkelijk iets te veranderen

Maak dan een solo loopreis met 1-op-1 coaching vanuit één klooster of van klooster naar klooster.

Het solo wandelen leert je te vertrouwen op jouw intuïtie en spiegelt tegelijk ook persoonlijke belemmeringen. Het solo wandelen doet een beroep op jouw persoonlijk leiderschap.

Tijdens de coaching in de avonden gaan we in op jouw loop-ervaringen. Als coach help ik jouw persoonlijke thema's inzichtelijk te maken. Ik doe een beroep op jouw innerlijk kompas zodat jij antwoorden en nieuwe richtingen vindt. Tijdens jouw solotocht overdag ben ik continu bereikbaar voor jouw hulpvragen onderweg. Als je het solo wandelen nog spannend vindt loop ik aan het begin van het traject een stukje met je op, al dan niet in stilte. 

wat levert de loopreis jou op?

je leert te luisteren naar jouw intuïtie en ontvangt nieuwe inzichten

je ontdekt jouw persoonlijke belemmeringen en leert oude patronen te doorbreken

je herpakt jouw eigen regie en persoonlijk leiderschap

je leert de controle los te laten en minder te plannen

je leert meer jouw eigen stem te horen zonder afleidingen

je krijgt meer zelfvertrouwen en nieuwe energie

je leert de signalen van jouw lichaam kennen en herkennen

Als je je tijdens een loopreis open stelt en verrassingen durft toe te laten, wacht avontuur en ben je in staat op het juiste moment een wending te maken. Als je vanuit vertrouwen met open handen loopt op jouw innerlijke kompas, komt alles in een flow en krijgt ook het woord loop-baan een geheel nieuwe betekenis. Daarnaast kun je vanuit alleen jouw hoofd geen stappen zetten.

Wil je meer weten?

neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek 

Graag maak ik een prijsopgaaf op maat. Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Via een arbo-dienst valt dit onder burn-out preventie. Als ondernemer en particulier zijn kosten voor coaching en/of scholing aftrekbaar voor de belasting. Ontvang je een uitkering, informeer dan eens bij het UWV. 

 1200x700 zonnebloemen off the road min

over mij

Als wandelcoach en ervaringsdeskundige werk ik vanuit mijn eigen solo-tochten en geleerde lessen. Daarnaast zet ik graag mijn jarenlange ervaring in binnen het werkveld werving & selectie, executive search en loopbaan coaching.

Zelf heb ik ervaren dat ik alleen echt vrij kan wandelen als ik solo op pad ga, als ik vooraf geen plannen maak, als ik me niet voorbereid, als ik vooraf geen reserveringen maak. Anders vorm ik me al een beeld van wat er gaat komen of handel ik vanuit angst en ben ik teveel met de eindbestemming bezig. Dan kan ik niet meer genieten van de weg. Onderweg wil ik kunnen vertragen, want dan zie en ervaar ik meer.

Op het moment dat je solo en vrij wandelt, ontvouwt de weg zich vanzelf. Op het moment dat je alles plant in jouw leven, ben je als mens minder geneigd om verrassingen toe te laten. Je loopt aan de signalen voorbij. Als je zonder plan op pad gaat, ontstaan de mooiste inzichten, onverwachte ontmoetingen en verrassingen.

lees meer over mijn missie