wandel solo en vrij, maak jouw eigen pad

 

'het is prachtig en tegelijk een levenskunst om werkelijk vrij te lopen en onverwachte verrassingen en ontmoetingen toe te laten'

Het solo wandelen spiegelt zo mooi de persoonlijke thema’s in jouw leven en leert je te vertrouwen op jouw intuïtie! Daarnaast kun je vanuit alleen jouw hoofd geen stappen zetten.

Zelf heb ik ervaren dat ik alleen echt vrij kan wandelen als ik solo op pad ga, als ik vooraf geen plannen maak, als ik me niet voorbereid, als ik vooraf geen reserveringen maak. Anders vorm ik me al een beeld van wat er gaat komen of handel ik vanuit angst en ben ik teveel met de eindbestemming bezig. Dan kan ik niet meer genieten van de weg. Onderweg wil ik kunnen vertragen, want dan zie en ervaar ik meer.

Op het moment dat je solo en vrij wandelt, ontvouwt de weg zich vanzelf. Op het moment dat je alles plant in jouw leven, ben je als mens minder geneigd om verrassingen toe te laten. Je loopt aan de signalen voorbij. Als je zonder plan op pad gaat, ontstaan de mooiste inzichten, onverwachte ontmoetingen en verrassingen.

Als je je open stelt en verrassingen durft toe te laten in jouw leven en loopbaan, wacht avontuur en ben je in staat op het juiste moment een nieuwe wending te maken.

Als je vanuit vertrouwen met open handen loopt op jouw innerlijke kompas, komt alles in een flow en krijgt ook het woord loop-baan een geheel nieuwe betekenis.

hinde walk met 1-op-1 life coaching

Overdag wandel je solo en in eigen tempo.

Je maakt jouw eigen pad.

Je wandelt vrij en deelt jouw wandeling in zoals jij dat zelf prettig vindt. Hierin heb je alle ruimte voor eigen inzichten, vertraging en verrassingen onderweg.

Je wandelt vanuit een klooster of van klooster naar klooster en bepaalt zelf wanneer je aankomt op jouw bestemming.

Je bent vrij om te stoppen wanneer jij dat wilt. Ook als je nog niet bent aangekomen. Op dat moment stuur je mij een app en breng ik je met de pelgrimsbus naar het (volgende) klooster.

wat kun je van mij verwachten als life coach?

Ik werk vanuit poëzie, muziek, eigen wandelervaringen en geleerde lessen. Daarnaast zet ik graag mijn jarenlange ervaring in binnen het werkveld werving & selectie, executive search en loopbaan coaching.

Vooraf heb je een kennismakingsgesprek, waarin we samen jouw behoeften, wensen en vragen inventariseren.

Na een gezamenlijk ontbijt en stiltemeditatie geef ik jou inspiratie mee voor onderweg.

Op het moment dat je wandelt ben ik via de app bereikbaar voor vragen onderweg. Als je dat prettig vindt loop ik een stukje met je op, al dan niet in stilte.

Tijdens de coaching in de avonden gaan we in op jouw loop-ervaringen. Als coach help ik jouw persoonlijke thema's inzichtelijk te maken. Het solo wandelen prikkelt jouw creativiteit en intuïtie en spiegelt tegelijk ook persoonlijke belemmeringen. Ik doe een beroep op het innerlijk kompas om antwoorden en nieuwe richtingen te vinden. 

Aan het eind van jouw loopreis ronden we jouw traject samen af met een evaluatie.

tijdsduur en locatie

Jouw tocht vindt plaats op een samen te bepalen datum.

Minimaal 2,5-daagse (2 overnachtingen) en maximaal 5,5-daagse loopreis (5 overnachtingen).

Startlocatie is een klooster, in overleg te bepalen.

In geval van een blessure kun je tijdens jouw wandeling altijd een beroep doen op de pelgrimsbus van de Hinde Walk. Ook wanneer je onderweg ervaart dat het aantal kilometers net teveel is.

wanneer is deze Hinde Walk iets voor jou?

je wilt een nieuwe betekenis of wending geven aan jouw loop-baan of leven

je wilt op jouw innerlijke kompas lopen en beter voor jezelf zorgen

je zit geregeld vast in eigen patronen en wilt graag meer persoonlijke vrijheid ervaren

je wilt graag meer de controle loslaten en minder plannen

je wilt leren meer jouw eigen stem te horen zonder afleidingen

je wilt graag meer verrassingen beleven op jouw levenspad

je wilt graag durven vertrouwen op de weg die zich ontvouwt

je hebt een open mind en wilt de signalen van jouw lichaam meer herkennen

je verlangt naar rust, vertragen, stilte en ont-moeten van jezelf

 

Herken je jezelf in één of meer van bovengenoemde omschrijvingen?


meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek 

Graag maak ik een prijsopgaaf op maat. Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Via een arbo-dienst valt dit onder burn-out preventie. Als ondernemer en particulier zijn kosten voor coaching en/of scholing aftrekbaar voor de belasting. Ontvang je een uitkering, informeer dan eens bij het UWV. 

 1200x700 zonnebloemen off the road min