Mis je bovenstaande foto? Open nieuw incognitovenster of wis geschiedenis

wandel solo en vrij, maak je eigen pad

Verlang je ernaar om meer op jouw innerlijk kompas te lopen en beter te luisteren naar jouw eigen stem? Wil je jouw leven of loop-baan een nieuwe wending geven? Zit je teveel vast in controle en oude patronen en wil je meer persoonlijke vrijheid ervaren?

Het solo wandelen leert je te vertrouwen op jouw intuïtie en spiegelt je tegelijk ook persoonlijke belemmeringen. Het solo wandelen doet een beroep op je eigen leiderschap.

persoonlijk leiderschap

In deze solo loopreis ont-moet je jezelf. Je hoeft je niet voor te bereiden en geen plannen te maken. Je mag de eindbestemming loslaten. Even niets anders moeten dan een nieuwe ervaring opdoen!

De weg naar binnen vertaalt zich in gedrag naar buiten: je bent continu met jezelf in gesprek, wordt geconfronteerd met jouw omgeving en de vraag welke keuzes je gaat maken.

Tijdens het wandelen gaat het erom dat je werkt met wat je tegenkomt en leert te vertrouwen op jouw innerlijk kompas. Je wordt niet afgeleid, kunt jouw eigen pad vormgeven, maar doe je dat ook?

hoe ziet de loopreis eruit?

Vooraf ontmoeten wij elkaar in een kennismakingsgesprek waarin we samen jouw vragen en behoeften inventariseren.

De soloreis zelf bestaat uit 3 loopdagen, opgebouwd uit aaneensluitende dagen (2,5 dag) en een terugkomdag (1,5 dag).

Je verblijft in het Emmausklooster in Velp (N-Brabant), een prachtige omgeving van stilte en bezinning. Je ervaart direct rust en ruimte zodat je los komt van het drukke leven. Het klooster ligt op de stilste plek in Nederland en nodigt je uit om terug te gaan naar eenvoud en bewustwording. De loopdagen zelf bestaan uit solo wandelen, begeleide stiltemeditaties en feedback sessies.

Je ontvangt een wandelkaart met routes en maakt je eigen pad. Overdag ben ik tijdens jouw wandeltocht continu beschikbaar op afstand voor hulpvragen onderweg.

Tijdens de feedback sessies gaan we in op jouw loop-ervaringen. Als wandelcoach stel ik vooral vragen en help ik je persoonlijke thema's inzichtelijk te maken. Ik geef je eigen stem ruimte, zodat je inzichten ontvangt. Als solo wandelen nog een drempel is, loop ik aan het begin van het traject een stuk met je op, al dan niet in stilte.
 1200x700 wandelroute solo wandelen loopreis life coaching hinde walk min

voor wie?

Deze persoonlijke leiderschapsreis is geschikt voor iedereen die intuïtie en persoonlijk leiderschap verder wil ontwikkelen. De loopreis brengt je terug naar de wijsheid van jouw eigen lichaam en ziel.

Ook wanneer je fysieke klachten ervaart en uit balans bent of in een burn-out zit, geeft deze loopreis nieuwe energie en weer helder zicht.

Je wordt uitgenodigd om de sprong van angst naar liefde te maken zodat je meer vanuit jouw authentieke zelf en overgave kunt leven en werken. Vanuit jouw hoofd alleen kun je geen stappen zetten. Wanneer je jouw hoofd en hart met elkaar kunt verbinden, stem je af op een andere dimensie en komt alles in een flow.

wat levert de loopreis op?

je leert te luisteren naar jouw intuïtie en ontvangt nieuwe inzichten

je krijgt meer inzicht in jouw persoonlijke belemmeringen

je leert de controle los te laten en minder te plannen

je ervaart meer persoonlijke vrijheid

je laat angsten los en voelt weer creativiteit

je leert meer jouw eigen stem te horen zonder afleidingen

je krijgt meer zelfvertrouwen en nieuwe energie

je herpakt jouw eigen regie en persoonlijk leiderschap

tijdsduur en prijs

Het traject start op een doordeweekse dag om 17.00 uur en eindigt 2 dagen later om 17.00 uur.

De terugkomdag (een maand later) start eveneens om 17.00 uur en eindigt een dag later om 17.00 uur.

Deze persoonlijke leiderschapsreis is een individueel programma met 1-op-1 begeleiding. De prijs voor het totale traject bedraagt € 1250,- excl. 21% BTW en excl. verblijfskosten (ca. € 300,-).

Wil je meer weten? 

stuur een bericht voor meer informatie 

Veel werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Via een arbo-dienst valt dit onder burn-out preventie. Als ondernemer en particulier zijn kosten voor coaching aftrekbaar voor de belasting.

 Hinde Joldersma zonnebloem sunflower Walk solo wandelen loopreis life coaching min

over mij

Als wandelcoach en ervaringsdeskundige werk ik vanuit mijn eigen solo-tochten en geleerde lessen. Daarnaast zet ik graag mijn jarenlange ervaring in binnen het werkveld management, loopbaancoaching, werving & selectie en executive search. 

Zelf heb ik ervaren dat ik alleen echt vrij kan wandelen als ik solo op pad ga, als ik vooraf geen plannen maak en als ik me niet voorbereid. Anders vorm ik me al een beeld van wat er gaat komen of handel ik vanuit angst en ben ik teveel met de eindbestemming bezig. 

Als een echte Hinde ;-) heb ook ik de nodige sprongen gemaakt in mijn leven. Sommige sprongen waren pittig en dwongen mij door mijn eigen schaduwkanten heen te gaan. Tegelijk heeft het me veel opgeleverd waardoor ik nu vanuit vertrouwen en overgave durf te leven. Dat levert veel onverwachte verrassingen op en lijkt alles in een ander perspectief te plaatsen waarin de dingen op het juiste moment gebeuren. De weg ontvouwt zich vanzelf.

lees meer over mijn missie