Aanmelden pelgrimswandelingen

Je vindt onder het wandelprogramma een groene button om je aan te melden.
Wanneer er plaats is ontvang je binnen enkele dagen een bericht per mail met bevestiging en de factuur. Op dat moment is jouw aanmelding definitief! Mocht de pelgrimswandeling volgeboekt zijn, dan hoor je dat ook zo snel mogelijk. Op dat moment maken we een reservelijst.
Er wordt online geboekt in volgorde van binnenkomst. Datum en tijdstip van verzending zijn hierin leidend. Wanneer een pelgrimswandeling volgeboekt is, ontvang je zsm na aanmelding bericht. Op dat moment maken we een reservelijst.

Betalen

Je ontvangt bij de bevestiging een factuur. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 4 weken voor vertrek ontvangen te zijn door Hinde Walk.

Annuleren

Wanneer je zelf een pelgrimstocht annuleert, betaal je tot 4 weken voor aanvang 50% van de reissom en binnen 4 weken voor aanvang 100% van de reissom.
Wij raden altijd aan om een reis- en of een annuleringsverzekering af te sluiten. Als deelnemer ben jezelf verantwoordelijk. Hinde Walk is hiervoor niet aansprakelijk.

Onvoorziene omstandigheden

Je bent als deelnemer zelf verantwoordelijk in geval van onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld in geval van blessures of extra gemaakte kosten. Tijdens de pelgrimswandelingen kan er beroep worden gedaan op het blauwe ophaalbusje van Hinde Walk. Dit staat ook vermeld bij het programma zelf.
Er kunnen onvoorziene omstandigheden zijn waardoor Hinde Walk genoodzaakt is om de pelgrimstocht te annuleren, waaronder bij onvoldoende deelname. In dat geval ontvang je als reeds aangemelde deelnemer de betaalde reissom retour. In geval van overmacht, zoals een volledige lockdown bij corona, mag je jouw aanmelding omboeken naar een andere datum of het reeds betaalde bedrag retour ontvangen

Santiago boek

Via deze link kun je alvast jouw interesse aangeven. Je zit nog nergens aan vast maar ontvangt als eerste alle informatie over het boek.