hart-hinde-walk-zonsondergang

Als ik mijn hoed opzet, voel ik mij altijd een ontdekkingsreiziger, ook al zijn vele pelgrims mij voorgegaan. Dat gevoel om nieuwe paden te mogen ontdekken is fantastisch!

Als ik volledig op mijn intuïtie durf te vertrouwen, zonder natuurlijk mijn hoofd en hoed te verliezen ;-)…ontstaan de mooiste hart-ontmoetingen!

Die bijzondere hart-ontmoetingen ontstaan bij mij vaak plotseling en onverwacht, bijna onwerkelijk soms.

Vaak vallen deze ontmoetingen samen met andere bijzondere gebeurtenissen, gedragen door synchroniciteit. Alsof het universum deze ontmoetingen en gebeurtenissen tegelijk gearrangeerd heeft.

synchroniciteit is een altijd aanwezige realiteit voor hen die de ogen hebben het te zien – Carl Jung

Die ander staat plotseling voor mij. Ik hoef diegene alleen maar aan te kijken. Direct voel ik herkenning, terwijl ik die ander nog nooit eerder heb gezien.

Er volgt snel diepgang in het contact, het is nooit zomaar een oppervlakkig gesprek.

Het zijn die ontmoetingen die mij raken, die ik nooit vergeet en die zeer verrijkend zijn, gebaseerd op een universele waarde, de liefde!

Inmiddels heb ik ervaren dat die ontmoetingen alleen dan plaatsvinden, als mijn hart en het hart van die ander open staan, als ik volledig op mijn intuïtie durf te vertrouwen, als ik geen verwachtingen heb, als ik de controle (angst) loslaat en als ik volledig vanuit vertrouwen loop, genietend in het moment!

Lees hier meer over mijn hart-ontmoetingen op het Sint Odulphuspad in Zuid-West Friesland!


hinde-joldersma-hoed-solo-wandelen-walk
hart-ontmoetingen-hinde-walk



ook zin om solo te wandelen in de Hinde Walk?