de Hinde Walk is de solo wandelretraite vanuit verbinding om te ont-moeten, te verbinden, te onthaasten, te vertragen, te bezinnen, los te laten, te reflecteren en vooral om te genieten!

 

Data: diverse opties
Afstand: je bepaalt zelf het aantal km
Prijs: € 279,-

wandel solo vanuit één klooster

Wandel solo vanuit het prachtige Emmausklooster in Velp en geniet van het Brabantse landschap! Je ontdekt de Reekse Heide, het natuurgebied Keent, het stiltegebied in het Raamdal en de Tongelaar. Of je loopt langs de stoere Maas en ontmoet wilde paarden in de Kraaijenbergse Plassen. Ook een terras in de historische vestingstad Grave mag niet ontbreken!

 

Datum: vr 30 okt - zo 1 nov 2020
Afstand: 23 km + 21 km
Prijs: € 279,- (incl. bagagevervoer)

wandel solo van klooster naar klooster

Een prachtige pelgrimsroute langs kapellen, kruisen en kerken. Je wandelt door de mooie Limburgse heuvels over oude pelgrimspaden. Je overnacht  bij de gepassioneerde zusters van de Kollenberg en in een echte pelgrimsrefugio. Als hoogtepunt de romantische pelgrimskerk Sint-Gerlach, vanouds bekend als pelgrimsoord en gelegen op de route naar Santiago de Compostella.

 

Datum: vr 23 - zo 25 okt 2020 (zondag is dag van de stilte)
Afstand: diverse routes tussen 20-30 km
Prijs: € 279,- (incl. bagagevervoer)

wandel solo van klooster naar klooster

Een bijzondere route waarbij de twee kloosters op musea lijken. Je wandelt door het gevarieerde landschap van het Land van Cuijk, de streek van het ‘Goei Leven’ waar je geniet van de Brabantse gastvrijheid! Onderweg tref je onder meer grensverleggende, 'baanbrekende' kunst van kapellenbaan mbt stilte en bezinning. Daarna steek je de beroemde Maas over om je vervolgens te verwonderen over Noord-Limburg in het Nationaal Park De Maasduinen. Eén van de drie Nationale Parken in Limburg met opwaaiend stuifzand en helderblauw water!