de Hinde Walk is de solo pelgrimstocht om te ontmoeten, te verbinden, te onthaasten, te vertragen, te bezinnen, los te laten, te reflecteren en vooral om te genieten!

 

Datum: vrijdag 11 - 13 oktober 2019 (vol geboekt)
Datum: vrijdag 27 - 29 december 2019 (er is nog plaats)
Afstand: je bepaalt zelf het aantal km
Prijs: € 279,-

wandel solo als een pelgrim vanuit één klooster

Wandel solo als een pelgrim vanuit het prachtige Emmausklooster in Velp en geniet van het Brabantse landschap! Je ontdekt de Reekse Heide, het natuurgebied Keent, het stiltegebied in het Raamdal en de Tongelaar. Of je loopt langs de stoere Maas en ontmoet wilde paarden in de Kraaijenbergse Plassen. Ook een terras in de historische vestingstad Grave mag niet ontbreken!

 

Datum: vrijdag 20 - zondag 22 sept 2019
Datum: vrijdag 18 - zondag 20 okt 2019 (aanmelden t/m 12 okt)
Afstand: 22 km + 20 km
Prijs: € 279,- (incl. bagagevervoer)

wandel solo als een pelgrim van klooster naar klooster

Een prachtige pelgrimsroute langs kapellen, kruisen en kerken. Je wandelt door de mooie Limburgse heuvels over oude pelgrimspaden. Onderweg overnacht je bij de gepassioneerde zusters van de Kollenberg en van Valkenburg. Als hoogtepunt de romantische pelgrimskerk Sint-Gerlach, vanouds bekend als pelgrimsoord en gelegen op de route naar Santiago de Compostella.

 

Datum: weekend in najaar 2020 (datum volgt)
Afstand: 20, 25 of 30 km + 18 of 25 km
Prijs: € 279,- (incl. bagagevervoer)

wandel solo als een pelgrim van klooster naar klooster

Een bijzondere route waarbij de twee kloosters op musea lijken. Je wandelt door het gevarieerde landschap van het Land van Cuijk, de streek van het ‘Goei Leven’ waar je geniet van de Brabantse gastvrijheid! Daarna steek je de beroemde Maas over om je vervolgens te verwonderen over Noord-Limburg in het Nationaal Park De Maasduinen. Eén van de drie Nationale Parken in Limburg met opwaaiend stuifzand en helderblauw water!