de Hinde Walk is de solo wandelretraite vanuit verbinding om te ont-moeten, te verbinden, te onthaasten, te vertragen, te bezinnen, los te laten, te reflecteren en vooral om te genieten!

 

Data: vr 1 - zo 3 okt 2021 (uitgevoerd)
Afstand: je bepaalt zelf het aantal km
Prijs: € 279,- (coronapas niet nodig)

wandel solo vanuit één klooster

Wandel solo vanuit het prachtige Emmausklooster in Velp en geniet van het Brabantse landschap! Je ontdekt de Reekse Heide, het natuurgebied Keent, het stiltegebied in het Raamdal en de Tongelaar. Of je loopt langs de stoere Maas en ontmoet wilde paarden in de Kraaijenbergse Plassen. Ook een terras in de historische vestingstad Grave mag niet ontbreken!

 

Datum: vr 15 - zo 17 okt in 2021 (vol, reservelijst)
Afstand: 24 km + 22 km
Prijs: € 279,- (coronapas niet nodig)

wandel solo van klooster naar herberg

Een prachtige pelgrimsroute langs kapellen, kruisen en kerken. Je wandelt door de mooie Limburgse heuvels over oude pelgrimspaden. Je overnacht  bij de gepassioneerde zusters van de Kollenberg en in een gezellige, bruisende herberg. Als hoogtepunt de romantische pelgrimskerk Sint-Gerlach, vanouds bekend als pelgrimsoord en gelegen op de route naar Santiago de Compostela.

 

Datum: vr 5 - zo 7 nov 2021 (vol, reservelijst)
Afstand: routes tussen 20-26 km
Prijs: € 279,- (coronapas niet nodig)

wandel solo van klooster naar klooster

Een bijzondere route waarbij de twee kloosters op musea lijken. Je wandelt door het gevarieerde landschap van het Land van Cuijk, de streek van het ‘Goei Leven’ waar je geniet van de Brabantse gastvrijheid! In Sint Agatha tref je onder meer 'baanbrekende' kunst van kapellenbaan mbt stilte en bezinning. Daarna steek je de beroemde Maas over om je vervolgens te verwonderen over Noord-Limburg in het Nationaal Park De Maasduinen. Je maakt kennis met twee deelgebieden van dit nationale park!